Wat moet u doen bij een overlijden?

Een dierbare verliezen, zorgt voor heel wat emoties. Daarom helpen we u door die eerste momenten en regelen we het afscheid van de overledene van a tot z.

Zodra u ons belt, baren we de overledene op in ons rouwcentrum in Sint-Pauwels of De Klinge. Op dat moment maken we ook een afspraak om alle details van de persoonlijke rouwdienst te regelen: begraven of cremeren, kerkelijke of burgerlijke dienst, drukwerk, koffietafel.

We bekommeren ons dan ook over alle administratieve taken en zorgen dat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Meld een overlijden

Dag & nacht bereikbaar

Wij staan 24/24 en 7/7 voor u klaar. Als u belt, komen we zo snel mogelijk ter plaatse om de overledene op te halen en op te baren in Sint-Pauwels of De Klinge.

Persoonlijk afscheid

Of u nu kiest voor een afscheidsdienst in de kerk of in het crematorium, samen met u zorgen wij voor een persoonlijke dienst. Met de muziek, teksten en begeleiding die u zelf wilt. Of meer.

Lokaal verankerd

Elk dorp of gemeente heeft wel zijn eigen regels of gewoontes. Wij weten hoe alle kerkdiensten, koffietafels en bijzettingen op het kerkhof precies verlopen in de buurt.